Home

Welkom

Welkom op de site van Gejome – Praktijk voor traditionele chinese geneeswijze in Grave voor onder andere acupunctuur en cranio sacraal therapie behandelingen. Kijk gerust even rond, voor afspraken of vragen kijkt u even op de contact pagina.

Nieuws

Gejome is verhuisd!
Vanaf 1 augustus 2017 ben ik niet meer te vinden op de Burgemeester Raymakerslaan maar voortaan op de Trompetterstraat. Het nieuwe adres voor Gejome is te vinden onder locatie of contact.

Wie ben ik?

Ik ben Helen Reinewald . Ik ben moeder van drie kinderen; Geska, Job en Meike, en omdat zij en mijn man het voor mij mogelijk gemaakt hebben om weer te gaan studeren, werd de naam van mijn nieuwe zelfstandige praktijk de afkorting van hun namen; GeJoMe. Na jaren in de ziekenzorg te hebben gewerkt, werd ik gedwongen iets anders te gaan zoeken, doordat ik het werk als ziekenverzorgende fysiek niet meer op kon brengen.

Bovendien wilde ik graag iets voor mezelf, aan huis; baas over mijn eigen tijd zijn, naast moeder zijn- en blijven.

Doordat ik zelf voor  behandeling  kwam bij een acupuncturist , cranio sacraaltherapeut  werd mijn nieuwsgierigheid gewekt in de chinese geneeskunde en craniosacraaltherapie . In 2003 ben  ik Chinese geneeskunde, acupunctuur en Tuina ( massage) gaan studeren aan de academie voor Chinese geneeskunde QuingBai, te Nijmegen, waar ik in 2005 mijn diploma heb mogen behalen .  In 2006 heb ik mijn diploma HBO westersmedische basiskennis  gehaald, tevens aan de academie QuingBai.

Daarnaast ben ik cranio sacraaltherapie gaan studeren aan de Osho multivurselty in Amsterdam.. ,

Inmiddels heb ik ook Ooracupunctuur, Dorntherapie en Medical taping gedaan.

Nog steeds volg ik de nodige bij en nascholingen en cursussen.

Ik werk dan ook al een aantal jaren met veel plezier aan huis, met goede resultaten, met mensen die bijna allemaal naar mij toe zijn gekomen via mond tot mond reclame..

Tijdens de behandelingen wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken die elkaar aanvullen en versterken, waarbij  het zelfherstellend vermogen van het lichaam belangrijk is.